Pagina principala

Bine ai venit


Portalul nostru își propune să fie un loc de referință și de sprijin pentru activitatea profesorilor din învățământul primar pentru comunitatea autonomă din Andaluzia. Aceasta apare ca o inițiativă de a combina în același loc răspunsurile la toate acele nevoi care apar în activitatea lor profesională.

Aici veți găsi informații și resurse utile care vă vor facilita munca și veți avea, de asemenea, un loc de întâlnire și participare, unde vă puteți împărtăși ideile și problemele legate de educație.

Pentru a naviga pe portal avem un meniu superior din care puteți accesa diferitele secțiuni:

Pagina principala - Link către pagina principală de bun venit la portal, (acesta).

știri - Secțiune dedicată culegerii știrilor legate de educația oferită în Andaluzia și în diferite provincii ale acesteia. În plus, sunt incluse noutăți naționale și europene, cum ar fi legislație, studii, concursuri, apeluri etc., legate de educația infantilă și primară. Știrile sunt actualizate zilnic și includ accesul la sursa sau suportul care o publică. Pentru a fi conștienți de acestea, vă puteți alătura și canalului Telegram - Educandalus News - unde publicăm link-uri către acestea.

Blog - Aici veți găsi intrări de tot felul, cu sfaturi, informații, resurse, videoclipuri etc., legate de diferitele domenii ale curriculumului și de activitatea de predare în Educația Primară și Primară.

legislație - O listă a legislației actuale privind educația în Andaluzia, ordonată după diferite criterii.

zone - În această secțiune oferim resurse pentru diferitele domenii care formează Educația Primară.

Ghid didactic - Obiectivul acestei secțiuni este de a grupa o serie de elemente care facilitează și contribuie la îmbunătățirea practicilor didactice: ghiduri, resurse generale, sfaturi, afișe și resurse pentru clasă, educație 2.0, 3.0 etc. printre altele

Centrul meu - Aici adunăm diferite elemente care alcătuiesc centrul: planuri, programe, proiecte, AMPA, echipa de management, echipă didactică, coordonatori, funcții etc.

pregătire - Secțiune dedicată furnizării de informații și resurse legate de centrele de profesori din Andaluzia, precum și de opoziții la corpul profesorilor.

For - Un forum minunat pentru a participa prin comentarii și / sau partajarea fișierelor cu alți participanți. Avem diferite secțiuni și sute de forumuri. Nu uitați că trebuie să fiți înregistrat pentru a participa la ele.

conversație - Un chat în timp real cu care puteți discuta cu restul utilizatorilor conectați anonim ca oaspete sau cu utilizatorul dvs. Educandalus.

Acces / Profil - Meniu utilizator unde vă puteți autentifica, deconecta sau înregistra pe portalul nostru. Puteți, de asemenea, să vă accesați profilul, să-l completați și să-l personalizați cu o fotografie. De aici puteți accesa și lista participanților portalului și puteți găsi profesori care vă predau aceleași materii.

Câmpul de căutare - Utilizați câmpul de căutare pentru a localiza orice element în toate secțiunile site-ului nostru web.

Sperăm să vă fie de mare ajutor.

Cel mai bun în ceea ce priveşte,

Educandalus


5 1 vot
Evaluare
Subscrie
Raportul
oaspete
2 comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
maestropepe

Bună Juanmi Sunt aici Îți doresc mult succes în acest proiect fain și promițător.

Share